Back to search results

Cotto
1320

Nieuwkomer Cotto vinden we in een van de gezelligste straten van Tienen. Nicolas Monteleone en Patrizia Biccai tonen daar hun gedeelde passie voor de Italiaanse keuken die meteen een koksmuts waard is. Hun interesse in onder meer regionale gerechten proeven we in culurgiones, een pastaspecialiteit gevuld met kaas en aardappel en afgewerkt met munt en tomatensaus die opgepept is met basilicumpoeder. Doradefilet combineert de chef met saffraan en ansjovis in een delicieuze saus. Hij werkt het gerecht verfijnd af met crumble van taralli crackers. Mooie wijnkaart die de ambitie van Cotto kracht bijzet.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Wednesday 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Thursday 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Friday 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Saturday Closed — 18:00-21:30
Sunday 12:00-14:00 — 18:00-21:30

Our partners

Also recommended Restaurants

Fidalgo

13,520

Le Damison

1320

Le Sixième

1320