Fidalgo
13,520

Al dertig jaar staat chef Filip Dewijnants garant voor een zorgvuldig bereide seizoenskeuken. Plaats van gebeuren is een fraaie villa voorzien van ruim terras omgeven door groen gelegen in een residentiële wijk van Tienen. In een meergangenmenu serveert hij tijdens de zomer onder meer sappig gegaarde zeeduivel met bloemkool en truffel. Het fijnste vlees van de kip, ook bekend als sot-l’y-laisse of kippenoester combineert hij met morieljes en dragon. Zacht vlees van zomerree komt als hoofdgerecht met wafel en zoete en zachtzure accenten.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-22:00
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-22:00
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-22:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-22:00
Zondag 12:00-13:30 — Gesloten

Team

Filip Dewijnants Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Le Damison

1320

Le Sixième

1320

La Villa du Hautsart

1320