Back to search results

DOOR73
14,520

Zowel met een evenwichtig menu als een gevarieerde kaart heeft chef Joachim Andries op relatief korte tijd naam gemaakt. Al zijn gerechten zijn gemaakt om te delen. In die zin genieten we van een perfect gebarbecuede txogitxu rib-eye waarbij hij een fijne mousseline serveert. Vooraf hebben we van zeer smaakvolle pizza met ‘nduja en witloof genoten. Zijn zin voor mediterrane smaakmakers of traditionele gerechten uit die regio geeft aan zijn keuken karakter en eigenheid. Als afsluiter maakt zijn Baskische cheesecake ons helemaal blij.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Dinner
Wednesday Dinner
Thursday Dinner
Friday Lunch & Dinner
Saturday Lunch & Dinner
Sunday Closed

Team

Dominik D'Hooge Owner
Joachim Andries Chef
Marcelo Ballardin Owner, Executive Chef

Awards

  • Gastro-Bistro of the Year 2022

Our partners

Also recommended Restaurants

A Food Affair

1420

Gillis

13,520

LOF

1420