Back to search results

Rizoom
14,520

In Rizoom werd recent het aantal plaatsen verminderd om voor een meer intense ervaring te kunnen zorgen. Gasten hebben de keuze tussen een plaatsje aan de keukenbar of in de eetruimte. De keuken van chef Yves Kerckhoffs bleef dezelfde en wordt voorgesteld in een tastingmenu. Hij kiest bij voorkeur voor umami-gedreven producten op basis van gerijpt vlees en vis en laat zich verder leiden door schaal- en schelpdieren, groenten en kruiden die volgens de seizoenen verwerkt worden. Extra smaakmakers zijn oosterse condimenten, eeuwenoude Japanse conserveringstechnieken en een open vuur. Door koji gerijpte wilde eend combineert hij bijvoorbeeld met Japanse rijst met garnituur van rode biet en koraal van coquilles.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed — 19:00-19:30
Thursday Closed — 19:00-19:30
Friday Closed — 19:00-19:30
Saturday 12:00-13:00 — Closed
Sunday Closed

Team

Yves Kerckhoffs Chef, Owner

Awards

  • Great Value Award 2021

Our partners

Also recommended Restaurants

DOOR73

14,520

A Food Affair

1420

LOF

1420