Back to search results

Benoit & Bernard Dewitte
1620

Zelfs wanneer het regent is de warmte van de Provence nooit ver weg in het gezellige restaurant van de broers Dewitte. Interieurontwerpster Géraldine, de echtgenote van chef Benoit, zorgt voor het knappe, gestileerde decor en zaalman Bernard voor de attente bediening. Met een reeks uitstekende hapjes zet de chef meteen de toon: zowel panisse van kikkererwten met truffel als een luchtige brandade met compote van tomaat zijn een schot in de roos. Heerlijke noordzeekrab komt ingepakt in lamellen gemarineerde gele biet aan tafel: saus van yoghurt en gerookte schelvis maakt er een heerlijk geheel van. Benoit Dewitte heeft behalve veel gevoel voor smaakassociaties en diepe sauzen ook aandacht voor texturen in een gerecht. Zo tilden zachtgegaarde prei en knisperende gepofte rijst een bereiding rond roodbaars en verveine naar hogere regionen. Dit is een adres waar we telkens met veel plezier terugkomen.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Wednesday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Friday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Saturday Closed
Sunday Closed

Team

Benoit Dewitte Chef
Bernard Dewitte Host

Awards

  • Vegetable dish of the Year 2020
  • Young Chef of the Year 2005

Our partners

Similar Restaurants

OAK

1620

Château du Mylord

16,520

Castor

16,520