Back to search results

Benoit & Bernard Dewitte
1620

De broers Dewitte hebben aan hun restaurant een onmiskenbaar eigen goed gevoel gegeven dat ze wellicht toevallig delen met een aantal collega’s in de onmiddellijke omgeving. Cocooning is een oudmodisch woord maar het is nog steeds behulpzaam om de sfeer van deze aangename setting te karakteriseren. Knap hoe ze naast sfeerscheppers eveneens culinair de juiste snaren kunnen bespelen met fijnzinnige hapjes die de appetijt nog aanwakkeren. Paling komt op panna cotta perfect gepresenteerd en is als voorgerecht een treffend voorbeeld van homogene smaakcombinatie. Ossenstaart krijgt met intense dragonsaus en mosterdzaadjes een fijne omkadering. Knap hoe chef Benoit Dewitte hert met spitskool perfect associeert tot een smaakrijk en licht geheel. Het beste houdt hij voor het laatst met een nagerecht rond pastinaak, granola en yoghurtijs. Intens, origineel en een treffende niet te zoete afsluiter.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Wednesday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Friday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Saturday Closed
Sunday Closed

Team

Benoit Dewitte Chef
Bernard Dewitte Host

Awards

  • Vegetable dish of the Year 2020
  • Young Chef of the Year 2005

Our partners

Also recommended Restaurants

OAK

1620

Château du Mylord

16,520

L'Envie

1620