Back to search results

Rebelle
1620

Martijn Defauw – Jonge Chef van Vlaanderen 2022 - blijft creatief lekkere en bijzondere combinaties verzinnen. Hij voert ze technisch perfect uit met diepe smaken als resultaat. Tegelijkertijd wonnen zijn composities ook visueel aan presentatiekracht. Rebelle werd recent in een heel mooi nieuw en geslaagd kleedje gestopt wat de restaurantbeleving nog versterkt. Balfegó tonijn sublimeert de chef met intrigerend ijs van sakura, gepekelde radijs en Japans wafeltje met tartaar van tonijn. Mosselen laat hij zwemmen in een verfijnde vinaigrette en jus met algen en zeewier met daarnaast als toetje een beignet afgewerkt met mosselkruid. Millefeuile van knolselder met daartussen crème van knolselder en pecorino komt in een knallende vin jaune saus als bewijs dat de chef ook in het vegetarische segment kan schitteren. Een hogere score is op zijn plaats.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Wednesday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Friday 12:00-13:30 — 19:00-20:00
Saturday 12:00-12:30 — Closed
Sunday Closed

Team

Martijn Defauw Owner, Chef
Tessa D'haene Owner, Hostess

Awards

  • Young Chef of the Year 2022
  • Dessert of the Year 2019

Our partners

Also recommended Restaurants

L'Envie

1620

Schatteman

1620

Bruut

1620