In dit verzorgd pand met zijn modern en licht interieur is het warme en attente onthaal door Inès Vankeirsbilck de voorbode van een culinair moment waar elk detail telt. In de keuken blijft David Grosdent trouw aan zijn Ardense roots en creëert hij harmonieuze gerechten met de focus op lokale en seizoensgebonden producten. We starten, zoals gewoonlijk, met een aantal fijne hapjes vooraleer creaties die ontzettend nauwkeurig zijn volgen. Perfect bereide kabeljauw combineert hij met gegrilde pijlinktvis, erwtjes en karaktervolle saus, een subtiele mix van gevogeltejus met jus van de graten waarvan we kunnen blijven genieten omdat het potje op tafel blijft staan. Iets gedurfder is de parelhoen in drie bereidingen met morieljes en rabarber in diverse en verrassende vormen, afgewerkt met albuferasaus die rijk en evenwichtig is. De wijnselectie is uitzonderlijk met een prachtige keuze aan champagnes en Corsicaanse wijnen. Bovendien is de service door Inès en haar jonge team erg goed en zorgen ze voor de perfecte aanvulling op deze inspirerende en persoonlijke kookstijl, die net zijn tiende verjaardag heeft gevierd.
Ouvert un dimanche par mois