Back to search results

L'Envie
1620

In L’Envie treffen we een modern en licht interieur waar gastvrouw en sommelier Inès Vankeirsbilck met veel zin voor het juist gekozen detail karakter aan heeft gegeven. In de keuken staat haar man David Grosdent die in 2021 onze Jonge Chef van het Jaar was. Zijn echtgenote die waakt over een uitgelezen wijnkaart met 1500 referenties waarvan maar liefst 350 champagnes. Deze wijnkaart kreeg in onze vorige editie de erkenning voor Wijnkaart van het Jaar. Om maar te zeggen dat in L’Envie een fijne dynamiek hangt. Als chef zorgt David Grosdent voor een harmonieuze keuken waarbij hij zijn roots – hij is afkomstig uit Eupen – niet vergeet. Als eerste en zeer delicaat en evenwichtig hapje genieten we van kool gevuld met Hervekaas en Luikse siroop en bij de afsluitende mignardises verrast hij met Luikse wafeltjes voorzien van uitzonderlijke textuur. Met zeer fijne met het mes gesneden tartaar van black angus rund uit Auvergne verrijkt met een frisse jus en granité van komkommer en dragon, en krokant van desembrood toont hij zijn talent om aan een klassieke bereiding een verrassende en uitmuntende smaakbalans te geven.

Opening hours

Monday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Tuesday 12:00-13:30 — 19:00-20:00
Wednesday Closed
Thursday Closed
Friday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Saturday Closed — 19:00-21:00
Sunday 12:00-13:30 — Closed

Ouvert un dimanche par mois

Team

David Grosdent Chef, Owner
Inés Vankeirsbilck Owner, Hostess, Sommelier

Awards

  • Wine menu of the Year 2024
  • Young Chef of the Year 2021

Our partners

Also recommended Restaurants

Rebelle

1620

Benoit & Bernard Dewitte

1620

Schatteman

1620