Benoit & Bernard Dewitte
1620

Rond een weelderige tuin hebben Benoit en Bernard Dewitte een plek gecreëerd waar natuur en verfijning hand in hand gaan. Het interieur van het restaurant weerspiegelt de passie die de broers Benoit en Bernard voor sfeerschepping delen. Ook de amuses laten een blijvende indruk na. Zo is de kikkererwtkroket, met zijn zijdezachte textuur en volle smaak van Parmezaanse kaas een ware verrassing. Tonijn niçoise is een frisse en levendige starter met mousse van groene olijven en tomatensorbet. Gemarineerde tomaatjes combineert de chef met auberginekaviaar, crème van geitenkaas en vinaigrette van groene kruiden tot een evenwichtig prikkelend geheel. Perfect gebakken kabeljauw, jonge prei, gerookte paling en lamsoor vormen een geslaagde combinatie met blanke botersaus als bindend element. Het restaurant biedt niet alleen een prachtige setting en een verzorgd interieur, maar ook gerechten van hoog niveau die de zintuigen verwennen.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Lunch & Dinner
Wednesday Lunch & Dinner
Thursday Lunch & Dinner
Friday Lunch & Dinner
Saturday Closed
Sunday Closed

Team

Benoit Dewitte Chef
Bernard Dewitte Host

Awards

  • Best Vegetable Chef of the Year 2020
  • Young Chef of the Year 2005

Our partners

Also recommended Restaurants

Hof van Cleve

1820

Bachtekerke

1420

Plein 25

1420