Zet'Joe
1720

Zet’Joe charmeert met zijn verfijnd kader, gestileerd gedekte tafels, gemoedelijke ambiance en correcte, attente service. Het is steeds een plezier om er binnen te stappen en topchef Geert Van Hecke in zijn open keuken gade te slaan. Nog leuker zijn de smaakrijke, klassiek geïnspireerde gerechten die charmeren door hun smaakverwevenheid, finesse en diepgang. Zoals in een sappige “torchon” bereiding van Vlaams konijn verrijkt met vulling van gevogelte en daarbij kleine blokjes gekonfijte foie gras. Gegratineerd witloof en aardappelpuree à la Robuchon zijn mooie begeleiders.  Stroperige, schitterende saus op basis van onder meer gereduceerde Rodenbach maakt het gerecht met zoete en zacht bittere toetsen helemaal af. Als nagerecht blijft dame blanche op dit adres bijzonder verleidelijk. Vanille-ijs heeft een zeer aangename structuur, is niet te zoet en rijk aan vanille met chocoladesaus die de juiste temperatuur meekrijgt en apart geserveerd zacht geklopte room die licht gevanilleerd is. Daarbij komt als extra een espuma van chocolade met whisky om het geheel nog extra cachet te geven.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Woensdag 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Donderdag 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Vrijdag 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Zaterdag 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Zondag Gesloten

Team

Geert Van Hecke Chef
Mireille Gastvrouw

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Sel Gris

1720

Cuines,33

1720

Castor

1720