Zet’Joe charmeert met zijn verfijnd kader, gestileerd gedekte tafels, gemoedelijke ambiance en correcte, attente service. Het is steeds een plezier om er binnen te stappen en topchef Geert Van Hecke in zijn open keuken gade te slaan. Nog leuker zijn de smaakrijke, klassiek geïnspireerde gerechten die charmeren door hun smaakverwevenheid, finesse en diepgang. Zoals in een sappige “torchon” bereiding van Vlaams konijn verrijkt met vulling van gevogelte en daarbij kleine blokjes gekonfijte foie gras. Gegratineerd witloof en aardappelpuree à la Robuchon zijn mooie begeleiders. Stroperige, schitterende saus op basis van onder meer gereduceerde Rodenbach maakt het gerecht met zoete en zacht bittere toetsen helemaal af. Als nagerecht blijft dame blanche op dit adres bijzonder verleidelijk. Vanille-ijs heeft een zeer aangename structuur, is niet te zoet en rijk aan vanille met chocoladesaus die de juiste temperatuur meekrijgt en apart geserveerd zacht geklopte room die licht gevanilleerd is. Daarbij komt als extra een espuma van chocolade met whisky om het geheel nog extra cachet te geven.