Willem Hiele
15,520

Met een zeer aparte wat verscholen locatie in een natuurgebied van weilanden, kreken en akkers vlak bij het bruisend Oostende, gebruikt chef Willem Hiele de brutalistische architectuur van een bijzonder pand om zijn idiosyncratisch culinair narratief rond aarde, vuur en water emotierijk te versterken. Scheermes zacht in boter gekonfijt, combineert hij met geroosterde spruitjes, walnoot en delicate jus op basis van kardemom, boter en coquille. Zijn gekende garnalenbisque afgewerkt met koffieroom en geserveerd met sublieme toast belegd met boter en vers gepelde grijze garnalen – als signatuurgerecht voor altijd verbonden met zijn vorige restaurantlocatie – krijgt gelukkig op deze plek een eervol platform. Met een originele dame blanche naar het idee van Escoffier laat hij ook in het zoete segment het verleden gelukkig niet los. Een verhoogde score is zijn deel.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten — 19:00-22:00
Donderdag Gesloten — 19:00-22:00
Vrijdag Gesloten — 19:00-22:00
Zaterdag 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Zondag Gesloten

Awards

  • Hoogste Nieuwkomer van het Jaar 2023

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Notarishuys

1520

Goffin

1520

De Zuidkant

1520