Villa de Torre
1320

De Haan telt als bijzondere badplaats tal van fraaie gebouwen. In deze prachtig gerenoveerde villa in belle epoque stijl wordt daarenboven fijn gekookt. Daarvoor zorgt chef Thibaud Hermans. In dit vis- en zeevruchtenrestaurant focust hij als lid van het NorthSeaChefs collectief op producten afkomstig van duurzame vangst. Garnaalkroketten zijn fijn gekorst, smeuïg en rijk aan smaaknuances en vooral goed gevuld. Gegrilde kreeft verschijnt met zacht en sappig vlees plus citroenboter en frisse fregola salade op een ruim bord. Tarte tatin serveert de chef met vanille-ijs en enkele dotjes zure appelcompote die voor een aangenaam contrast zorgen. De eerste koksmuts is binnen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-15:00 — 18:00-21:30
Vrijdag 12:00-15:00 — 18:00-21:30
Zaterdag 12:00-15:00 — 18:00-21:30
Zondag 12:00-15:00 — 18:00-21:30

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Poincaré

1320

Yelo

1320

De Roeschaert

13,520