Back to search results

ViEr
13,520

Chef Sebastien Ghyselen – kortweg Bas op de menukaart – omarmt een seizoenskeuken die duidelijk ook door de duurzaamheidsgedachte is aangestuurd. Producten zoals erwten, bloemen en kruiden worden wanneer het mogelijk is in een nabijgelegen tuin zelf geoogst. Andere groenten, vis of vlees worden zonder wegwerpverpakking geleverd en volledig eigenhandig bewerkt. We proeven gedreven vakmanschap en ambacht in een fijne bereiding van agnolotti met weelderige ratatouille en zacht gegaarde kalfstong.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Diner
Woensdag Diner
Donderdag Diner
Vrijdag Diner
Zaterdag Diner
Zondag Gesloten

Team

Sebastien Ghyselen Eigenaar

Awards

  • Ontdekking van het Jaar 2019

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Table d'Amis

14,520

Va et Vient

1420

Saint-Christophe

1320