ViEr
13,520

Chef Sebastien Ghyselen en An Van Ammel verhuisden dit jaar om de hoek van hun vorige stek naar een toplocatie en meer bepaald naar een voormalige notariswoning. Concept en enthousiasme namen ze mee waardoor hun ideeëngoed niet veel moest inboeten. In de keuken ligt de focus nog steeds op producten van lokale en duurzame origine. Rundstartaar zit verstopt onder een dakje van flinterdunne witte champignons en een 'dusting' van pickles. Europese kreeft is zacht gebakken met krokante selder, jus van de kreeft en mousseline van schaaldieren. Afsluiten doen we met aardbeien, rabarber, honingijs en een crème van yoghurt.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 19:00-21:30
Woensdag Gesloten — 19:00-21:30
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Vrijdag Gesloten — 19:00-21:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:30
Zondag Gesloten

Team

Sebastien Ghyselen Eigenaar

Awards

  • Ontdekking van het Jaar 2019

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Saint-Christophe

1320

Messeyne

13,520

Desanto

1320