Va et Vient
1420

In een prachtig hedendaags pand, met verlaagde Leieboorden als buitendecor, weet Matthias Speybrouck ons te bekoren. Met een klassiek geïnspireerde eigenzinnige terroirkeuken en af en toe minder bekende ingrediënten vaart deze chef op een persoonlijk kompas dat soms ontluikt in verrassende creaties. Bavette met structuren van pompoen, crème van ansjovis en mizuna zorgen voor een frisse opener als tartaarbereiding. Spiering van Menapii varken op hooi gegaard krijgt het gezelschap van gekaramelliseerd witloof en een creatie van eekhoorntjesbrood, mosterdblad en varkensoor. Rough & refined zoals de chef het zelf verwoordt.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Het Bourgondisch Kruis

1420

Het Vliegend Tapijt

1420

Vol-Ver

1420