Va et Vient
1420

Heet deze zaak Va et Vient omdat we er zo graag na een bezoek snel willen terugkeren? Het restaurant ondergebracht in een gerestaureerd pakhuis aan de verlaagde Leieboorden biedt dankzij chef Matthias Speybrouck in ieder geval een aantrekkelijke seizoenskeuken. We genieten van een glazig gegaard en perfect gekruid dik stuk schelvis geserveerd op rijke crème van witte boontjes met daarbij prima botersaus. Ook chawanmushi van knolselder bij een perfect gegaarde langoustine met schuim van schaaldieren heeft een hoog verleidelijk karakter.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Bourgondisch Kruis

1420

Het Vliegend Tapijt

1420

Vol-Ver

14,520