Va et Vient
1420

Met een schitterend gelegen terras aan de oevers van de Leie is het een komen en gaan in Va et Vient. Wellicht speelt het onmiddellijk rust brengende interieur en de laagdrempelige keuken van NorthSeaChef Matthias Speybrouck daarin een rol. Hij brengt smaakvolle elegante gerechtjes zoals een venkeltaartje met hand gepelde garnalen naast landelijke creaties zoals zacht gegaarde varkensbuik met courgette en tomatenvinaigrette of lamsschouder met snijboontjes en saus van Bellegems bruin. Verfijnd en elegant is een risotto met braambes, verveine en ananassalie als origineel nagerecht.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

ViEr

1420

Table d'Amis

14,520

Het Bourgondisch Kruis

1420