Van het moment dat hij zich in dit prachtige pand aan de oever van de Ourthe vestigde, is Maxime Zimmer onophoudelijk bezig geweest zijn kookstijl verder te ontwikkelen. Nog steeds zeer creatief zoekt hij vandaag echter naar meer evenwicht en elegantie, voor een keuken die diep geworteld zit in de streek en op basis is van lokale producten. Het menu weerspiegelt deze groei: fijngehakte rundertartaar met kokkels en komkommer als verfrissende start en geroosterde makreel op bedje van tomaten met granité van basilicum. Ook klassiekers vormen geen probleem, zoals hij aantoont met biologisch rundvlees van La Ferme de Tabreux met choronsaus, krokante stroaardappelen en paprika. Speciale vermelding voor de Mechelse koekoek in twee bereidingen: filet gevuld met girolles en cromesquis van de bouten met albuferasaus en zomertruffel. Als lichte afsluiter proeven we een combinatie van meloen, venkel en vanille. Een goed samengestelde wijnkaart en fraaie selectie bieren, een gezellige sfeer en correcte prijzen maken er een restaurant van waar we graag terugkomen, temeer nu er een derde koksmuts prijkt.