Un Max de Goût
1420

Telkens opnieuw verrast Maxime met heel persoonlijke bereidingen waarin lokale streekproducten omnipresent zijn. Geen overbodige liflafjes maar gerechten met een diep respect voor de basis, gelinkt aan zijn eigen manier van presenteren. Creaties die zowel verfijnd als innovatief zijn. Kort gebrande makreel wordt spitsvondig aan rode biet en zwarte bessen gekoppeld. De ravioli van rundswang komt op een hoger trapje te staan door de butternut en uien, terwijl de wilde eend verrassend knap wordt aangevuld met cacao en pastinaak. Professionele en opgewekte service.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 19:00-20:30
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Awards

  • Jonge Chef van het Jaar 2019

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Sophie & Nicolas

1420

Héliport Brasserie

1420

Sauvage

1420