Un Max de Goût
1420

Telkens opnieuw verrast Maxime met heel persoonlijke bereidingen waarin lokale streekproducten omnipresent zijn. Geen overbodige liflafjes maar gerechten met een diep respect voor de basis, gelinkt aan zijn eigen manier van presenteren. Creaties die zowel verfijnd als innovatief zijn. Kort gebrande makreel wordt spitsvondig aan rode biet en zwarte bessen gekoppeld. De ravioli van rundswang komt op een hoger trapje te staan door de butternut en uien, terwijl de wilde eend verrassend knap wordt aangevuld met cacao en pastinaak. Professionele en opgewekte service.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 19:00-20:30
Wednesday 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Saturday Closed — 19:00-21:00
Sunday Closed

Awards

  • Young Chef of the Year 2019

Our partners

Similar Restaurants

Sophie & Nicolas

1420

Héliport Brasserie

1420

Sauvage

1420