Un air de famille
1220

In deze warme setting waar modern en traditie hand in hand gaan stellen chefs Sami Chebil en Deniz Bâg een soortgelijke kookstijl voor. Een Franse familiale keuken met persoonlijke accenten. Als opener wordt een grote ravioli gevuld met kalfsvlees naar een hoger niveau getild door citroenboter met salie en een vleugje piment d’Espelette. De kabeljauwfilet komt met parelcouscous met zeekraal, gekonfijte citroen en een groentemousseline van wortel en courgette. Van zodra het weer meezit komen we graag terug om van het aangename terras te genieten.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Woensdag 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Donderdag 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Le Grand Maur

1220

De Cantarel

1220

Bonheur Simple

1220