Taste
1420

Als NorthSeaChef werkt Bart Tastenhoye enkel met vis van bij ons. Die duurzame filosofie trekt hij door in de groenten die hij verwerkt, steeds van heel kortbij. Elke maand creëert hij een vegetarisch en niet-vegetarisch menu. Lastig kiezen want beide bulken van de creativiteit. Zee-egel met kalfstartaar van boerderij Jos Theys, shiso en venkel ziet er niet alleen prachtig uit maar smaakt ook zo. Als vegetarische start maakt de gefermenteerde koolrabi, pastinaak, Elstar appel en krokant van zeesla indruk. Dorotée Hoste zorgt voor een prettige bediening en geeft puik wijnadvies, klantgericht en professioneel.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Diner
Woensdag Diner
Donderdag Diner
Vrijdag Diner
Zaterdag Diner
Zondag Gesloten

Team

Bart Tastenhoye Chef, Eigenaar
Dorotee Hoste Eigenaar, Sommelier

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

d'Artagnan

1320

La Filosofia

12,520

Rossi

13,520