Taste
1420

Chef Bart Tastenhoye kookt gedreven en gepassioneerd wat resulteert in een keuken waarin de gebruikte producten zeer mooi verwerkt zijn. Zijn voorliefde en kennis van vis uit de Noordzee is bekend. Smaak en textuur van hondshaai brengt hij optimaal in het bord met fijne garnituur van zoete puntpaprika, chorizo en klassieke wittewijnsaus. Daarna volgt perfect gebakken langoustine met vlees van noordzeekrab met romige pasta die door pecorino een pittig accent heeft gekregen en zich goed verhoudt met de ziltigheid van de krab. Het geheel is aromatisch afgewerkt met geschaafde zomertruffel.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 19:00-22:00
Woensdag 19:00-22:00
Donderdag 19:00-22:00
Vrijdag 19:00-22:00
Zaterdag 19:00-22:00
Zondag Gesloten

Team

Bart Tastenhoye Chef, Eigenaar
Dorotee Hoste Eigenaar, Sommelier

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Trente

14,520

Cum Laude

1420

Zappaz

14,520