Taste
1420

Chef Bart Tastenhoye kookt gedreven en gepassioneerd wat resulteert in een keuken waarin de gebruikte producten zeer mooi verwerkt zijn. Zijn voorliefde en kennis van vis uit de Noordzee is bekend. Smaak en textuur van hondshaai brengt hij optimaal in het bord met fijne garnituur van zoete puntpaprika, chorizo en klassieke wittewijnsaus. Daarna volgt perfect gebakken langoustine met vlees van noordzeekrab met romige pasta die door pecorino een pittig accent heeft gekregen en zich goed verhoudt met de ziltigheid van de krab. Het geheel is aromatisch afgewerkt met geschaafde zomertruffel.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 19:00-22:00
Wednesday 19:00-22:00
Thursday 19:00-22:00
Friday 19:00-22:00
Saturday 19:00-22:00
Sunday Closed

Team

Bart Tastenhoye Chef, Owner
Dorotee Hoste Owner, Sommelier

Our partners

Also recommended Restaurants

Trente

14,520

Cum Laude

1420

Zappaz

14,520