Taste
1420

Chef Bart Tastenhoye toont steeds opnieuw een beheerste manier om producten verfijnd, smaakvol en mooi gepresenteerd te laten versmelten. We starten met carpaccio van steenbolk op fris kruidenslaatje afgewerkt met structuren van radijs en koolrabi en  mojitojus. Dit smaakt naar meer. Tussengerecht is licht gebrande rode poon en artisjok gevuld met gremolata. Bij rosé gebakken melklam, muntpesto en glanzende rijke jus komen perfect gebakken asperges en mogen we het kroketje van zwezerik niet vergeten te vermelden. Citroentaartje met gariguette aardbeien en ijs van mierikswortel en sesam als afsluiter.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Wednesday Closed — 19:00-21:30
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Saturday Closed — 19:00-21:30
Sunday Closed

Team

Bart Tastenhoye Owner
Bart Tastenhoye Owner
Dorotee Hoste Owner
Jeroen Schell Sommelier

Our partners

Also recommended Restaurants

Trente

1420

Zappaz

14,520

Het Land aan de Overkant

14,520