Back to search results

Taratata
13,520

Op een moderne en originele manier geeft chef Tom Bollen eigenheid aan zijn gerechten. Fijngesneden coquilles werkt hij af met wortel, rokerige hazelnoten en XO-saus die voor diepgang zorgt. Vis van de dag is zalm die goed gegaard op het bord verschijnt en met een pittige saus op basis van groene chartreuse als tegengewicht voor zacht smakende pompoen. Hert is op de open grill licht gebrand met daarbij rode kool en diverse gedroogde groenten. Een hogere score en tweede koksmuts zijn op hun plaats.

Openingstijden

Maandag 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Dinsdag 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Zaterdag 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Zondag Gesloten

Awards

  • Bierkaart van het Jaar 2022

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Trentanove

1320

Het Genoegen

1320

Entrepot del Tartufo

1320