Taratata
1320

In deze populaire eetgelegenheid aan de Kempische Kaai in Hasselt charmeert chef Tom Bollen zijn gasten graag met smakelijke en eigenzinnige bereidingen. Mooi stuk schelvis geeft hij een fijne kleur en vooral de juiste cuisson mee wat resulteert in een aangename sappige beet. Daarbij serveert hij een geslaagde puur smakende wortelcrème en beurre blanc met basilicum die aangenaam evenwichtig smaakt en het gerecht fijn optilt. Tot slot een niet te zoet nagerecht rond gepocheerde perzik, schuim van zwarte thee, vanille crumble, brunoise van meloen en ijsje van sinaasappel en tijm.

Opening hours

Monday 12:00-13:15 — 19:00-20:15
Tuesday 12:00-13:15 — 19:00-20:15
Wednesday Closed
Thursday Closed
Friday 12:00-13:15 — 19:00-20:15
Saturday 12:00-13:15 — 19:00-20:15
Sunday Closed

Awards

  • Beer menu of the Year 2022

Our partners

Similar Restaurants

Trentanove

1320

Entrepot del Tartufo

1320

Osteria Moretti

13,520