Taratata
13,520

Op een moderne en originele manier geeft chef Tom Bollen eigenheid aan zijn gerechten. Fijngesneden coquilles werkt hij af met wortel, rokerige hazelnoten en XO-saus die voor diepgang zorgt. Vis van de dag is zalm die goed gegaard op het bord verschijnt en met een pittige saus op basis van groene chartreuse als tegengewicht voor zacht smakende pompoen. Hert is op de open grill licht gebrand met daarbij rode kool en diverse gedroogde groenten. Een hogere score en tweede koksmuts zijn op hun plaats.

Opening hours

Monday 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Tuesday 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Wednesday Closed
Thursday Closed
Friday 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Saturday 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Sunday Closed

Awards

  • Beer menu of the Year 2022

Our partners

Also recommended Restaurants

Trentanove

1320

Het Genoegen

1320

Entrepot del Tartufo

1320