Interieurontwerper Dieter Vander Velpen heeft het voormalig koetshuis van kasteel Ter Linden, gelegen op het einde van een prachtige dreef richting kasteel, omgetoverd tot een prachtig restaurant. Authentieke elementen en luxueuze materialen met donkere kleuren zorgen voor een rustgevende setting. Njegos Kalicanin, een selfmade chef laat zich bijstaan door chef Tom Loockx en een jong gedreven en uiterst professioneel team. Een team dat duidelijk een versnelling hoger schakelde met een tweede koksmuts als gevolg. Al van bij de mooi uitgewerkte en diepsmakende amuses zet de chef die mee gerechten komt serveren, de toon. Subliem hoe hij zijn eigen versie van paling in het groen verfijnd weet te brengen. Ook met een knappe combinatie van tarbot met beurre blanc, kappertjes en garnalenjus, gepofte zwarte rijst, taco van oesterblad gevuld met tartaar van garnalen en olie van geroosterde hazelnoot, gaat hij op zijn elan voort. Kip met gado gado als bevestigend hoofdgerecht. Het is aangenaam vertoeven in deze stal!