Back to search results

Sanzaru
14,520

Dit imponerend modernistische huis uit de jaren '30 met elegant terras op de groene Tervurenlaan verbergt binnenin een gestileerd interieur met koper en hout. Chef Nathan Urbanowiez, die het vak zowel bij Bon Bon als bij Le Coriandre leerde, serveert unieke nikkei gerechten. In het meergangen dagmenu genieten we van tartaar van rode tonijn met reductie van mango, dashi, kokosmelk en zeekraal. Smaakvolle Belgische zalmforel is mooi gebakken en verrijkt met vadouvan, peer en ponzu. Traag gegaard en met sesamolie, zwart zout en paneermeel bewerkt én gelakt rundsvlees serveert hij op chimichurri met chantillycrème van aardappel met passievrucht. Alle evenwichtig samengestelde gerechten getuigen van precisiewerk en zorgen voor een totaalervaring. Een verhoogde score is het logische gevolg.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Team

Lionel Thyssen Manager
Nathan Urbanowiez Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Da Mimmo

14,520

Le Monde est Petit

1420

Coquum

14,520