Back to search results

Le Monde est Petit
1420

In dit stijlvol en gezellig restaurant wordt gewerkt met kwaliteitsproducten, voor minder gaat chef Loïc Villers niet. Bretoense sardines combineert hij met burrata uit Puglia, gemarineerde tomaat en sorbet van jalapeño: een schot in de roos. Ook het supermalse lamszadel van lam uit Aveyron met krokantje van snijbiet en kaviaar van paprika is om door een ringetje te halen. Verfijning alom en pure smaken. Gastvrouw Tatiana Guber geeft daarbovenop uitstekend advies, is attent en voelt haar gasten goed aan, ook niet onbelangrijk.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Team

Loïc Villers Chef
Tatiana Guber Gastvrouw

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Sanzaru

1420

Racines

1420

La Truffe Noire

1420