Back to search results

Rizoom
14,520

In Rizoom werd recent het aantal plaatsen verminderd om voor een meer intense ervaring te kunnen zorgen. Gasten hebben de keuze tussen een plaatsje aan de keukenbar of in de eetruimte. De keuken van chef Yves Kerckhoffs bleef dezelfde en wordt voorgesteld in een tastingmenu. Hij kiest bij voorkeur voor umami-gedreven producten op basis van gerijpt vlees en vis en laat zich verder leiden door schaal- en schelpdieren, groenten en kruiden die volgens de seizoenen verwerkt worden. Extra smaakmakers zijn oosterse condimenten, eeuwenoude Japanse conserveringstechnieken en een open vuur. Door koji gerijpte wilde eend combineert hij bijvoorbeeld met Japanse rijst met garnituur van rode biet en koraal van coquilles.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten — 19:00-19:30
Donderdag Gesloten — 19:00-19:30
Vrijdag Gesloten — 19:00-19:30
Zaterdag 12:00-13:00 — Gesloten
Zondag Gesloten

Team

Yves Kerckhoffs Chef, Eigenaar

Awards

  • Prijs-Plezier van het Jaar 2021

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

DOOR73

14,520

A Food Affair

1420

LOF

1420