Rizom
1420

Chef Olivier De Vriendt heeft het lot van het Museum van Hedendaagse Kunst in handen genomen. Meer dan ooit staat hij achter de filosofie ‘terroir en modernisme’. De kaart varieert naargelang de producten die tijdens het seizoen voorhanden zijn en de groenten van de dag passen naadloos bij de evenwichtige composities, geserveerd met of zonder vlees of vis. Wij hebben genoten van de heerlijke maki van gekonfijte prei bij de gegrilde schol, een bisque met een vleugje anijs en de sappige varkensschouder met wortelgroenten geserveerd met een heerlijke gereduceerde jus. Alle bieren en wijnen die geserveerd worden, zijn Belgisch. En alleen dat verdient een extra punt als aanmoediging.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-15:00 — Gesloten
Woensdag 12:00-15:00 — Gesloten
Donderdag 12:00-15:00 — Gesloten
Vrijdag 12:00-15:00 — 19:00-21:00
Zaterdag 12:00-15:00 — Gesloten
Zondag 12:00-15:00 — Gesloten

Team

Olivier De Vriendt Eigenaar, Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Le Faitout

1420

Le Comptoir de Marie

1420

Quai n°4

14,520