Rizom
1320

Dit restaurant is ondergebracht in het Musée des Arts Contemporains van Grand-Hornu. Voor dit zesde project onder supervisie van Sang Hoon Degeimbre werd de keuken toevertrouwd aan Olivier De Vriendt, een creatieve chef die vrijwel uitsluitend met producenten en producten uit de streek werkt. Aan de basis van zowel het voor- als hoofdgerecht liggen telkens drie groentesoorten, kruiden of andere plantaardige ingrediënten die kunnen aangevuld worden met een vegetarische optie, vis of vlees. Zo wordt bloemkool bijvoorbeeld in diverse texturen voorgesteld met sucrine, koriander en gegrilde witte kimchi als vegetarische optie, met vis van de dag of met gekonfijt rundsvlees voor de vleesliefhebbers.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 11:30-15:00 — Closed
Wednesday 11:30-15:00 — Closed
Thursday 11:30-15:00 — Closed
Friday 11:30-15:00 — 19:00-21:30
Saturday 11:30-15:00 — Closed
Sunday 11:30-15:00 — Closed

Team

Olivier De Vriendt Owner, Chef

Our partners

Similar Restaurants

La Marelle

1320

L'envers

1320

L'Art des Mets

1320