Back to search results

Rascasse
14,520

Zoals zijn NorthSeaChefs collega’s is Erwin Denys voorvechter voor het duurzaam gebruik van noordzeevis. Hij combineert dat gedachtegoed met een subtiele keuken waarin elk marien product zuiver en met zin voor smaaknuance bereid wordt. Maar hij is even beslagen in bereidingen met enkel groenten zoals de combinatie van pompoentexturen met ui en Belper Knolle kaas. Hopscheuten brengt hij met spinazie, eidooier en mousseline van witbier. Ook vleesgerechten passeren de revue in zijn menu.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Donderdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-20:30
Zondag Gesloten

Team

Erwin Denys Chef, Eigenaar

Awards

  • Gastvrouw van het Jaar 2010

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Villa Doria

1420

DOJO 2.0

1420

Évidence

1420