Rascasse
14,520

Zoals zijn NorthSeaChefs collega’s is Erwin Denys voorvechter voor het duurzaam gebruik van noordzeevis. Hij combineert dat gedachtegoed met een subtiele keuken waarin elk marien product zuiver en met zin voor smaaknuance bereid wordt. Maar hij is even beslagen in bereidingen met enkel groenten zoals de combinatie van pompoentexturen met ui en Belper Knolle kaas. Hopscheuten brengt hij met spinazie, eidooier en mousseline van witbier. Ook vleesgerechten passeren de revue in zijn menu.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Thursday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Friday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Saturday Closed — 19:00-20:30
Sunday Closed

Team

Erwin Denys Chef, Owner

Awards

  • Hostess of the Year 2010

Our partners

Also recommended Restaurants

Villa Doria

1420

DOJO 2.0

1420

Évidence

1420