Back to search results

Poivre Noir
13,520

Christelle en Jean-Louis laten lokale fijnproevers al jaren genieten van hun seizoenskeuken. Elke dag veranderen de gerechten op basis van wat hun verschillende leveranciers aanbieden. Creaties zoals met zwarte lampongpeper gemarineerde reepjes rundvlees met schaafsels gerookte foie gras of niertjes met witte champignons bevestigen de ervaring van deze chef. In het juiste seizoen worden wild of kreeft in de kijker geplaatst. Wat wijn betreft selecteerde Christelle een reeks originele wijnen, waardoor een bezoek aan deze zaak extra aangenaam wordt.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Team

Jean-Louis Marchal Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Maïnoï

13,520

Magnà

1320

TOIT

1320