Back to search results

Paul de Pierre
13,520

Een must voor fijnproevers die dol zijn op wijnontdekkingen. Sommelier Paul-Henri Cuvelier kan putten uit meer dan 2000 referenties en is een kei op het vlak van wine & food pairing. Om de twee maanden bedenkt chef Fabian Bail een menu tot zes gangen, waarvan de vegetarische versie even boeiend is. Veel kruiden en groenten komen uit eigen tuin, zoals schorseneer à la flamande of courgette in combinatie met risotto, kreeft en saffraan. Het à la carte aanbod is beperkt en varieert volgens de markt, maar ook daarin proeven we vakmanschap. De ontspannen sfeer en het fijn gastheerschap zijn uniek.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Diner
Zondag Lunch

Team

Fabian Bail Chef
Paul-Henri Cuvelier Eigenaar

Awards

  • Wijnkaart van het Jaar 2023

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Maison D.

1420

Vertes Feuilles

1320

Plein 25

1420