Back to search results

Ogst
1620

Met chef Sébastien Wygaerts aan het fornuis groeide Ogst uit tot één van de leidinggevende restaurants in Hasselt. Zijn zin voor soms gedurfde en steeds gebalanceerde smaakassociaties kenmerken zijn breed repertoire en zorgen voor een onderscheidende keukenstijl. Nobele producten nemen in zijn oeuvre een centrale plaats in terwijl hij ook verrast met minder bekende ingrediënten. Zo combineert hij het fijne vlees van geelvin makreel met rabarber en witte asperges tot een smaakrijk geheel. Zee-egel komt in een geslaagde associatie met groene asperges, cedraat en daslook. Een fijne Albuferasaus ondersteunt het sappige vlees van hoevekip uit Challans met daarbij garnituur van kikkererwten en rode biet. Exotische compositie van guanaja chocolade met banaan, rum en limoen als rijkelijk smakend slot.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Team

Diederik Herbots Sommelier
Sébastien Wygaerts Chef

Awards

  • Gastro-Bistro van het Jaar 2016

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Innesto

16,520

La Botte

1620

De Mijlpaal

1620