Back to search results

Maxime Colin
1520

In een voormalige pastoriewoning in het Jourdainpark zwaait chef Maxime Colin sinds enkele jaren overtuigend de plak. Op 48 graden verwarmde koolvisfilet die in dunne schijfjes is voorgesneden, pleziert door zijn nog rauw karakter en smaakvolle, kruidige en zilte textuur. De koolvis baadt in jus van daslook met daarbij een combinatie van krokant gebakken en gestoofde prei en bouchot mosseltjes. Uiterst malse kalfsfilet uit Lozère is rosé gebakken en eveneens subtiel gekruid met daarbij krokante groene asperges, puree van Spaanse peper en afsmakende kalfsjus. Daarbij als extraatje een afsmakend koud tarteletje gevuld met morieljes en gekaramelliseerde pinda als meer dan geslaagde smaakassociatie. Zeer fris nagerecht van semifreddo met vanille, yuzu, citruskoekje, kumquat, bloedsinaasappel en saus op basis van Menton citroenen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 19:30-21:30
Woensdag Gesloten — 19:30-21:30
Donderdag 12:00-13:30 — 19:30-21:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:30-21:30
Zaterdag Gesloten — 19:30-21:30
Zondag Gesloten

Awards

  • Jonge Chef van het Jaar 2016

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Da Mimmo

1520

Stirwen

1520

Le Coriandre

1520