Maxime Colin
1520

In een voormalige pastoriewoning in het Jourdainpark zwaait chef Maxime Colin sinds enkele jaren overtuigend de plak. Op 48 graden verwarmde koolvisfilet die in dunne schijfjes is voorgesneden, pleziert door zijn nog rauw karakter en smaakvolle, kruidige en zilte textuur. De koolvis baadt in jus van daslook met daarbij een combinatie van krokant gebakken en gestoofde prei en bouchot mosseltjes. Uiterst malse kalfsfilet uit Lozère is rosé gebakken en eveneens subtiel gekruid met daarbij krokante groene asperges, puree van Spaanse peper en afsmakende kalfsjus. Daarbij als extraatje een afsmakend koud tarteletje gevuld met morieljes en gekaramelliseerde pinda als meer dan geslaagde smaakassociatie. Zeer fris nagerecht van semifreddo met vanille, yuzu, citruskoekje, kumquat, bloedsinaasappel en saus op basis van Menton citroenen.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 19:30-21:30
Wednesday Closed — 19:30-21:30
Thursday 12:00-13:30 — 19:30-21:30
Friday 12:00-13:30 — 19:30-21:30
Saturday Closed — 19:30-21:30
Sunday Closed

Awards

  • Young Chef of the Year 2016

Our partners

Also recommended Restaurants

Da Mimmo

1520

Stirwen

1520

Le Coriandre

1520