Maxime Colin
1520

In de groene rand van Brussel bezoeken we het restaurant van Maxime Colin, die niet aan zijn proefstuk toe is. Na enkele amuses bevestigt de chef zijn talent nogmaals met een fris bord van goudbrasem, gepocheerde oester en gegrilde witte asperge in een zilte emulsie, vergezeld van citroenkaviaar en oscietra kaviaar. We konden niet beter beginnen. We vervolgen met een prachtige ‘ASC’ zalm die gekonfijt werd op 47°, met gepofte sesam, fijne groene appel, op een bedje van peterselie, zuring en knapperige erwtjes. Als hoofdgerecht serveert chef Colin kalfsvlees uit de Dordogne met krokante zwezerik die subtiel gekruid is met dille. We gaan verder met een kaasbord van Julien Hazard en eindigen met huisgemaakte ‘fraisier’ waarbij sommelier Laurent Delplace een Pineau d’Aunis serveert.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-13:30 — 19:30-21:30
Woensdag 12:00-13:30 — 19:30-21:30
Donderdag 12:00-13:30 — 19:30-21:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:30-21:30
Zaterdag Gesloten — 19:30-21:30
Zondag Gesloten

Awards

  • Jonge Chef van het Jaar 2016

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Stirwen

1520

Le Coriandre

1520

Barge

1520