Maven
1420

Secuur gerijpte rib-eye, côte a l’os en entrecote van runderen uit diverse Europese landen en Australië vormen zowel in het interieur als op de menukaart de eyecatchers. Maar laat je niet alleen daardoor verleiden. Naast deze premium selectie van topslager Luc De Laet zorgt Jules Koninckx voor een rijke keuze aan internationaal geïnspireerd lekkers om te delen. Denk aan een tartaar van kalfsvlees met bonitovlokken en yuzu of kroketten van wagyu rundwangen afgetopt met verse truffel. Voor de echte diehard carnivoren biedt het zoete register zelfs een aantal creaties met krokant spek of gedroogde ham.

Openingstijden

Maandag 18:00-22:00
Dinsdag 18:00-22:00
Woensdag 18:00-22:00
Donderdag 18:00-22:00
Vrijdag 18:00-23:00
Zaterdag 18:00-23:00
Zondag 17:30-22:00

Team

Arun Wytynck Chef
Jules Koninckx Chef, Eigenaar
Luc De Laet Eigenaar
Wim Van der Borght Eigenaar

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

L'Amitié

1420

Album

1420

BÚN Bar & Restaurant

1420