Maven
1420

Secuur gerijpte rib-eye, côte a l’os en entrecote van runderen uit diverse Europese landen en Australië vormen zowel in het interieur als op de menukaart de eyecatchers. Maar laat je niet alleen daardoor verleiden. Naast deze premium selectie van topslager Luc De Laet zorgt Jules Koninckx voor een rijke keuze aan internationaal geïnspireerd lekkers om te delen. Denk aan een tartaar van kalfsvlees met bonitovlokken en yuzu of kroketten van wagyu rundwangen afgetopt met verse truffel. Voor de echte diehard carnivoren biedt het zoete register zelfs een aantal creaties met krokant spek of gedroogde ham.

Opening hours

Monday 18:00-22:00
Tuesday 18:00-22:00
Wednesday 18:00-22:00
Thursday 18:00-22:00
Friday 18:00-23:00
Saturday 18:00-23:00
Sunday 17:30-22:00

Team

Arun Wytynck Chef
Jules Koninckx Chef, Owner
Luc De Laet Owner
Wim Van der Borght Owner

Our partners

Also recommended Restaurants

Album

1420

BÚN Bar & Restaurant

1420

A'sur

1420