Ma Passion
1420

Passie en inspiratie vormen de basis van Kris Verscheures keuken. Hij laat zich bij zijn creaties in de eerste plaats leiden door wat de seizoenen en zijn leveranciers te bieden hebben. Rode draad doorheen zijn composities zijn zachte sauzen of subtiele infusies die hoofdingrediënt en garnituren verbinden. Een trendy combinatie van kalfsvlees en tonijn krijgt bij hem een extra verfijnde toets met onder meer mosterdzaad. Mooi is een bereiding van hoevekip met rijke en fijn associërende garnituur van aubergine, shiitake en witlof. Aangename wijnservice door echtgenote en wijnexpert Sandra Bonne.

Openingstijden

Maandag 12:00-13:00 — 19:00-20:30
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-13:00 — 19:00-20:30
Vrijdag 12:00-13:00 — 19:00-20:30
Zaterdag 12:00-13:00 — 19:00-20:30
Zondag 12:00-13:00 — Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Bistro 't Verschil

14,520

De Smaak

1420

Bassud

14,520