Ma Passion
1420

Chef Kris Verscheure deelt zijn passie in een keurig herenhuis dat elegant en comfortabel werd ingericht. Zijn voorkeur gaat duidelijk naar een door de seizoenen geïnspireerde keuken. Zo serveert hij in de lente sappig bereide Oosterscheldekreeft met verse kaas en crème van kropsla. En daarna fijne morieljes en tuinbonen verwerkt in ravioli met lamsoor bij tongschar. Om het voorjaargevoel nog te versterken volgt lamsvlees in het gezelschap van gebakken witte asperges en jus van dragon. Echtgenote Sandra Bonne navigeert haar gasten met veel kennis van zaken en toewijding doorheen de wijnkaart.

Opening hours

Monday 12:00-13:00 — 19:00-20:30
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-13:00 — 19:00-20:30
Friday 12:00-13:00 — 19:00-20:30
Saturday 12:00-13:00 — 19:00-20:30
Sunday 12:00-13:00 — Closed

Our partners

Also recommended Restaurants

Bistro 't Verschil

1420

De Smaak

1420

Bassud

14,520