Lotier
1320

Chef Kevin Janssens serveert een klassieke seizoenskeuken in het trappistendorp Westmalle. Naast zijn menukaart komt hij aan iedere tafel nog een degustatiemenu voorstellen. De chef houdt duidelijk van persoonlijk contact met zijn gasten. Uit de keuken komen borden die opgebouwd zijn met vele smaakcomponenten. Tartaar van tonijn combineert hij met rammenas, groene tuinkruiden, asperges, gele biet, avocado en een sorbet van rucola. Strak klassiek serveert hij fazant en fine champagnesaus met witloof, spruitjes en kroketten.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Dinsdag 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-20:30
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

De Kleinen Bistro

1320

Atelier De Heerlyckheid

1320

Casello

1320