Les Eleveurs
1420

Het bekende hotel-restaurant Les Eleveurs wordt voortaan gerund door Annelies en Julian Staar, in opvolging van de familie De Brouwer. Ook nu blijft chef Michel Borsy bistronomische gerechten voorstellen waar klassieke recepten een persoonlijk accent meekrijgen. De garnaalkroketten trekken aan omwille van hun smeuïgheid, terwijl de tartaar van horsmakreel in cevichestijl zich onderscheidt door de frisheid van een fijne gazpacho. Gegrild vlees, zoals Ibéricovarken met erwtjes à la française met ui en spekreepjes en jus met pickles, wordt perfect klaargemaakt in de Josper-houtskooloven. Een referentie en prima adres waar de knowhow van deze zaak met z’n rijk verleden uitstekend wordt verdergezet.

Openingstijden

Maandag Gesloten — 18:00-21:30
Dinsdag Gesloten — 18:00-21:30
Woensdag 12:00-14:30 — Gesloten
Donderdag 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Vrijdag 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Open voor groepen en banketten op sluitingsdagen op aanvraag 
 Maandelijks diner op zaterdag en brunch op zondag

Team

Julien Staar Eigenaar
Michel Borsy Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Nesta

1420

Brasserie Julie

1420

De Verleiding

1420