Back to search results

Le Pavillon du Vieux Château
1420

Aan de oever van de Hoyoux treffen we dit elegant restaurant dat zowel door zijn landelijke omgeving als oprechte gastvrijheid aantrekt. In de zomer is het heerlijk tafelen op het terras aan het water, in de winter wacht ons een eigentijds decor binnen. Chef Benjamin Custine is een kei wat precisie en evenwicht betreft, getuige de zachte en goudbruin gebakken kalfszwezerik met gerookte amandelen en prei. Ook het stuk kreeft subtiel gecombineerd met selderij en vleugje koffie overtuigt. Een authentieke kookstijl, gelinkt aan de seizoenen en op basis van de juiste producten.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Diner
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Diner
Zondag Lunch

Awards

  • Prijs-Plezier van het Jaar 2020

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

La Roseraie

1520

La Table de Maxou

1220

Le Cadre Culinaire

1320