Le Passage
14,520

Doorheen de jaren is deze gezellige zaak uitgegroeid tot een soort van kantine waar liefhebbers van een kwaliteitskeuken kind aan huis zijn. Op een briljante wijze koppelen Rocky Renaud en zoon Kevin traditie aan moderniteit, waarnaast de constante kwaliteit en warme ontvangst voor een trouwe klantenkring zorgen. De chef probeert zijn kookstijl niet opnieuw uit te vinden, zoals in vele andere restaurants. Kwaliteitsproducten worden harmonisch gecombineerd en fraai voorgesteld: langoustines als carpaccio met basilicumolie en kaffirlimoen of tarbot met asperges, oesters en een schuimige champagnesaus die even onder de salamander wordt geplaatst, een grote klassieker van dit restaurant dat reeds dertig jaar bestaat.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-13:45 — 19:00-21:30
Woensdag 12:00-13:45 — 19:00-21:30
Donderdag 12:00-13:45 — 19:00-21:30
Vrijdag 12:00-13:45 — 19:00-21:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:30
Zondag Gesloten

Team

Kevin Renaud Manager, Maître
Rocky Renaud Eigenaar, Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Le Pigeon Noir

1420

Le Rabassier

1420

Quartz

1420