Le Mont-à-Gourmet
1420

De tandem Arnaud Hamoline en Nicolas Tournay blijven verbazen met hun bijzonder verzorgde gerechten, geserveerd in een hedendaags kader, midden in het dorp van Gouy-lez-Piéton. De amuses zetten meteen de toon: hamachi met een vinaigrette van cosmosbloemen, die wij wat flets vonden, maar de perfect bereide coquilles met risotto van kraal kon ons dan weer helemaal bekoren. Het gekonfijte eigeel van de Kairetboerderij is verrassend door de lichtzure toets en de geraspte truffel. Als hoofdgerecht, eend met knapperige boekweit. Het dessert is een aangename compositie van chocolade, peer en zoethout.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Team

Arnaud Hamoline Eigenaar
Nicolas Tournay Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

L'Esprit Bouddha

14,520

Céma Passion

14,520

Le Val D'Heure

14,520