Le Mont-à-Gourmet
14,520

Onder leiding van Arnaud Hamoline en chef Nicolas Tournay vierde deze zaak reeds zijn 10de verjaardag. Het kader is elegant en rustgevend, de keuken een combinatie van technische precisie en emotie. Aantrekkelijke kabeljauw gemarineerd in vinaigrette met tagetes en ijzerkruid met guacamole van erwtjes, gevolgd door royale fricassee van morieljes en asperges met cotechino, comté en vin jaune. Kalfsfilet met artisjok, olijven en jus van ansjovis als hoofdgerecht, om te eindigen met een schitterend dessert rond vijf citroenen en Mexicaanse vanille. De uitstekende service door de echtgenote van de chef en aangename atmosfeer completeren het geheel en maken er een must van.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Lunch & Diner
Woensdag Lunch & Diner
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Diner
Zondag Gesloten

Team

Arnaud Hamoline Eigenaar
Nicolas Tournay Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

L'Entre d'Eux

13,520

Le Délice Du Jour

14,520

Au Gré du Vent

1620