Le Mont-à-Gourmet
1420

De tandem Arnaud Hamoline en Nicolas Tournay blijven verbazen met hun bijzonder verzorgde gerechten, geserveerd in een hedendaags kader, midden in het dorp van Gouy-lez-Piéton. De amuses zetten meteen de toon: hamachi met een vinaigrette van cosmosbloemen, die wij wat flets vonden, maar de perfect bereide coquilles met risotto van kraal kon ons dan weer helemaal bekoren. Het gekonfijte eigeel van de Kairetboerderij is verrassend door de lichtzure toets en de geraspte truffel. Als hoofdgerecht, eend met knapperige boekweit. Het dessert is een aangename compositie van chocolade, peer en zoethout.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Wednesday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Saturday Closed — 19:00-21:00
Sunday Closed

Team

Arnaud Hamoline Owner
Nicolas Tournay Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

L'Esprit Bouddha

14,520

Céma Passion

14,520

Le Val D'Heure

14,520