Le Grand Pré
13,520

De moderne inrichting van deze voormalige boerderij aan de oevers van de Hantes zet de toon voor de eigentijdse kookstijl van de chef. Geen vast menu, wel keuze uit verschillende gerechten en het aantal gangen. Vier smakelijke starters worden gevolgd door een stukje krokant gebakken kalfszwezerik met schorseneren en champignons. Eendenborst komt mooi rosé aan tafel en wordt naar een hoger niveau getild door biet in diverse texturen, een verfrissende citrusgel en uitstekende reductie van gevogeltejus met komijn. Tot slot volgt een dacquoise met exotische smaken, wat de doorslag geeft voor een hogere quotering. Ook de ruime wijnselectie willen we graag onderstrepen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Zaterdag 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Zondag 12:00-13:30 — Gesloten

Team

Loïc Claes Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

La Fermette des Pins

1320

Bagù

1320

Lettres Gourmandes

1320