Terroir krijgt door Sébastien Hankard en Jean Vrijdaghs een totaal nieuwe invulling in deze zaak hartje Ardennen. Hun creatieve en gedurfde kookstijl wordt in het hele land geprezen, waarbij ze lokale producten met een opmerkelijke technische precisie naar een hoger niveau tillen. Elk gerecht vertelt een verhaal, van het soesje met tartaar van langoustine gekoppeld aan schelvis voor een rokerig accent, tot coquilles afgewerkt met een zilte emulsie van schelpjes met mosselen en krokantje met room en kaviaar. Dit chefsduo gooit ook hoge ogen met fantastische en perfect klaargemaakte patrijs met witloof, kastanjes en gebakken foie gras. Het niet te missen wildmenu, op basis van lokaal wild, maakt dat je producten zoals wijfjeshert of hazenrug opnieuw kunt ontdekken dankzij volledig geüpdatete recepten. Deze zaak beschikt tegelijk over elegante gastenkamers en een cottage waar beide chefs persoonlijk een ontbijt voorstellen als eerbetoon aan de streek en waardoor je verblijf een totaalbeleving wordt.