Nadat ze in 2020 uitgeroepen zijn tot Jonge Chefs van het jaar 2020, verheugt het ons om deze twee dynamische chefs en Antonin Jacquemart met zijn efficiënte service in de zaal opnieuw te bekronen met een half punt extra voor de evolutie van het voorbije jaar. Terwijl ze bij de heropening drie jaar geleden voor een flinke uitdaging stonden, doen ze het nu bijzonder goed. Het pand ligt in het midden van het dorp en met de gastenkamers en het mooi ingerichte restaurant onder hetzelfde dak, is dit het bewijs dat het perfect mogelijk is om oude stenen een nieuw leven in te blazen. De beleving begint in het salon met verschillende amuses waarin we, net zoals in de rest van de maaltijd, de signatuur van de lokale producenten terugvinden. Tomaten uit de regio met een granité van burrata en selder, daarna tong met bloemkool en een luchtige mousseline met beurre noisette. Wij hebben genoten van de gebakken foie gras met artisjok en een verrassende emulsie van schelpen en van de combinatie duif, peper, gekonfijte aubergine en gepofte appel. Als we onze maaltijd zouden moeten samenvatten in twee woorden: evenwicht en maturiteit over de hele lijn, in de service, het onthaal en de kwaliteit van de producten.