Le Baragoû
13,520

Het kader is modern, comfortabel en heel aangenaam, met in het midden van de zaal een open keuken waar Cédric Mignon eigentijdse gerechten creëert. Er zijn drie menuformules die elk voor een unieke ervaring zorgen, zowel wat de productkeuze betreft, producten die vaak lokaal zijn, als het smaakevenwicht. We starten met sashimi van rode tonijn met tartaar van lokaal kalfsvlees en chimichurri dat alles naar een hoger niveau tilt. Daarna wordt het filet van eend uit Floumont, prachtig rosé bereid, met een aantrekkelijke en smakelijke herfstgarnituur.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Zaterdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Awards

  • Prijs-Plezier van het Jaar 2018

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Les 4 Saisons

1320

Le Barathym

1320

Au Comte d'Harscamp

1320