L'Art des Mets
1320

Hier beoefent men de liefde voor eten en reizen met een warm onthaal en een klassieke keuken met verwijzingen naar Noord-Afrika. Alle gerechten worden geserveerd in mooie grafische borden. De gebakken kalfszwezeriken zitten onder een laagje paneer van polenta. De chef heeft ons verleid met zijn puree van broccoli die licht naar munt smaakt. Daarna volgde een perfect gebakken lamsribstuk met een subtiele saus van gekonfijte roos, geserveerd met seizoensgroenten.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — 18:30-22:00
Dinsdag 12:00-14:00 — 18:30-22:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-14:00 — 18:30-22:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:30-22:00
Zaterdag 12:00-14:00 — 18:30-23:00
Zondag 12:00-14:00 — Gesloten

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Origines by Celine

1320

L'envers

1320

Masu

1320